Ramdas & Partners, het professionele administratie- en accountantskantoor in Rijswijk

Fantastisch, je start je eigen bedrijf. Je staat aan de vooravond van een nieuw avontuur als zelfstandig ondernemer. Het voornaamste doel van je bedrijf zal het werven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten zijn. Toch heb je als ondernemer een aantal verplichtingen waar je je aan moet houden. Het voeren van een deugdelijke en transparante administratie is een van deze (wettelijke) verplichtingen. Omdat jij je alleen bezig wilt houden met de dingen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, besteed je je administratie uit aan Ramdas & Partners als administratiekantoor in Rijswijk.

Waarom je administratie uitbesteden

Het is niet zo heel moeilijk om een eenvoudige administratie op te zetten. Echter de administratie voor een onderneming bijhouden is heel wat anders. De belastingdienst zal een waterdichte administratie van je verlangen. Je zal je facturen op de juiste manier moeten opstellen en versturen, je dient al dan niet BTW te berekenen, uren en gereden kilometers dienen te worden geregistreerd, etc. Er zijn enorm veel dingen waar je als zelfstandige bij stil moet staan, zoveel dat het meer tijd en kennis vergt dan je lief is. Ons administratiekantoor in Rijswijk neemt deze taak graag van je over.

Belastingvoordelen voor ondernemers

business-2700757_640

Een eenvoudige aangifte inkomstenbelasting doen veel mensen zelf. Zeker als er geen sprake is van allerlei aftrekposten en extra inkomsten, is dit niet heel moeilijk. Wanneer je in het zelfstandig ondernemerschap bent gestapt, krijg je te maken met een heel ander kaliber van aangifte doen. Het kan zijn dat je regelmatig aangifte omzetbelasting moet doen, een jaarrekening moet opstellen en de jaarlijkse aangifte komt om de hoek kijken. Ons administratiekantoor in Rijswijk weet precies van welke belastingvoordelen je gebruik kunt maken zodat je aangifte zo voordelig mogelijk uitvalt.

Ramdas & Partners, voor al je administratie

Wij nemen graag je administratie van je over. Neem dan ook snel contact op en we maken direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Je bent welkom bij ons op kantoor of we komen bij jou langs als dat wenselijk is. We zijn vijf dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. De koffie staat voor je klaar.