Ramdas & Partners, de professionele boekhouder in Rijswijk 2

Het bijhouden van de administratie is bij het overgrote deel van de ondernemers het minst populair. Voor je gevoel kost het alleen maar geld, omdat je die tijd niet kunt steken in het draaien van productie. Daarnaast kost het ook veel moeite om een goede en een correcte administratie te voeren. Geef dan ook gehoor aan het gezegde “schoenmaker blijf bij je leest”, en kies voor Ramdas & Partners als je ervaren en professionele boekhouder in Rijswijk.

Geen probleem is te groot of Ramdas & Partners lost het op

Je schakelt Ramdas & Partners in voor het bijhouden van je reguliere boekhouding, het uitvoeren van fiscale werkzaamheden zoals de aangifte omzetbelasting, maar natuurlijk ook voor de meer complexe vraagstukken staan wij voor je klaar. Voor ons als boekhouder in Rijswijk is het oplossen van ingewikkelde vraagstukken juist onze specialiteit. Daarnaast helpen wij je graag met financieringsaanvragen bij de bank, accountants- en subsidieverklaringen bij Stichtingen. Het afgeven van subsidieverklaringen houdt in dat wij controleren of een subsidie rechtmatig conform de afgegeven subsidievoorwaarden aangewend is.

Ramdas & Partners in het kort

Ramdas & Partners is een modern administratie- en accountantskantoor. Wij beschikken alleen over hoog opgeleid personeel die bij jou te allen tijde ingeschakeld kunnen worden als jou boekhouder dan wel meedenkend financial professional en/of fiscaal adviseur ! Wij stellen jou als klant centraal bij onze dienstverlening en behandelen onze klanten niet als een nummer. Wij hanteren daarom een persoonlijke benadering en stellen jouw succes op financieel-administratief en fiscaal gebied als onze eerste prioriteit. Wij staan zowel klaar voor de ervaren als startende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de non-profit instellingen bij subsidievraagstukken.

office-638247_640
Je bent welkom

Wil je Ramdas & Partners als boekhouder in Rijswijk inschakelen, dan heten wij je van harten welkom in ons kantoor. Vind je het prettiger als we bij jou langskomen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Neem snel contact met ons op en we plannen een afspraak in voor het bespreken wat we voor je kunnen betekenen, onder het genot van een kop verse koffie of thee. We horen graag van je en dat kan om precies te zijn via het contactformulier op onze website, per telefoon of per e-mail.