Ramdas & Partners, de expertise van de fiscaal adviseur

Een van de grootste struikelblokken die je als zelfstandig ondernemer kunt tegenkomen, is de regelgeving vastgesteld door de belastingdienst. Je bent als ondernemer verplicht om te voldoen aan allerlei belastingregels, waar de gemiddelde mens bij wijze van spreken een studie voor moeten hebben gevolgd om dit te begrijpen. Wil je voorkomen dat je administratie niet voldoet aan de fiscale regelgeving, dan doe je er goed aan om Ramdas & Partners in te schakelen als fiscaal adviseur.

Waar schakel je een fiscaal adviseur voor in?

Een fiscaal adviseur ondersteunt particulieren en bedrijven bij allerlei fiscale vraagstukken. Ramdas & Partners weet als geen ander waar je administratie aan moet voldoen. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen waar je als zelfstandig ondernemer gebruik van kunt maken. Veel ondernemers zijn hier niet van op de hoogte waardoor er veel geld blijft liggen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we financiƫle vraagstukken voor je kunnen oplossen. Verder kun je ons inschakelen voor boekenonderzoeken begeleiden, complexe fiscale vraagstukken oplossen, fiscale herstructurering en/of fiscale optimalisatie bij u en uw onderneming toepassen.

people-3192204_640

Wie zijn wij?

We beschikken over goed opgeleide (senior financial) professionals die gevestigd zijn in een modern representatief kantoorpand in Rijswijk. Wij zetten ons in zowel voor startende als ervaren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in non-profit instellingen als Stichtingen. Het is voor ons belangrijk dat jij je als klant als uniek persoon en niet als nummer behandeld voelt. Jouw wensen staan centraal in ons no nonsens bedrijf. Het beste resultaat voor jou en je onderneming is precies wat wij nastreven. We helpen je graag om al je fiscale vraagstukken op te lossen waarbij geen probleem en geen enkele vraag uit de weg wordt gegaan.

Wees welkom

Wil je Ramdas & Partners inschakelen als jou ervaren financial professional dan wel boekhouder en/of fiscaal adviseur, dan ben je van harte welkom bij ons op kantoor ! Spreek je liever bij jou op kantoor af, dan komen we graag naar je toe. Kijk ook eens op de website voor alle (overige) dienstverlening die wij je kunnen aanbieden. Je neemt per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op.