Over Ramdas & Partners

Ramdas & Partners is een modern administratie- en accountantskantoor. Wij werken alleen samen met de juist opgeleide mensen, met dito ervaring, welke te allen tijde door u ingeschakeld kunnen worden als boekhouder dan wel meedenkend financieel professional en/of fiscaal adviseur.

Wij stellen u, als klant, centraal binnen onze organisatie en bieden u op deze wijze veel kwaliteit en service.

Wij hanteren een persoonlijke benadering en stellen uw succes op zowel financieel, administratief alsmede op fiscaal gebied als prioriteit.

Wij staan klaar voor de ervaren ondernemers, de startende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de non-profit instellingen bij hun subsidievraagstukken.

Geen probleem is te groot

U kunt Ramdas & Partners inschakelen voor het bijhouden van uw reguliere boekhouding.

Ook kunt u ons benaderen voor het uitvoeren van fiscale werkzaamheden zoals de aangifte omzetbelasting, maar uiteraard staan wij ook bij uw complexere vraagstukken voor u klaar. Voor ons, als accountants en fiscaal adviseurs bij Ramdas & Partners, vormen het helpen bij,- en het oplossen van ingewikkelde vraagstukken onze passie en specialiteit.

Daarnaast helpen wij u graag met financiëringsaanvragen bij de bank en bij accountants- en subsidieverklaringen voor Stichtingen. Het afgeven van subsidieverklaringen houdt in dat wij controleren of een subsidie rechtmatig en conform de afgegeven subsidievoorwaarden aangewend is.

U bent welkom!

Wilt u Ramdas & Partners als boekhouder inschakelen? Dan heten wij u van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie of thee. Vindt u het prettiger indien we bij u langskomen? Dat is dan natuurlijk ook geen probleem.

Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in om eens nader te kijken naar wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan heel gemakkelijk via het contactformulier op onze website, per telefoon of per e-mail.

We horen graag van u.

Ramdas & Partners

Met gepaste trots:
“Inmiddels meer dan
25 jaar ervaring!”