TIC Assurance

IAC Audit & Assurance B.V.

TIC Assurance

IAC Audit & Assurance is een accountantskantoor dat ondernemingen bijstaat welke een vrijwillige controle op hun financiële verantwoordelijkheid (jaarrekening) willen laten uitvoeren.

De wettelijk verplichte controles, om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving, worden uitgevoerd in samenwerking met TIC Assurance B.V. aan wie de AFM-vergunning is toegekend.

Als ten minste twee van de drie volgende criteria van toepassing zijn op uw huidige situatie, gedurende twee opeenvolgende jaren, is een financiële audit verplicht:

  • De waarde van de activa is meer dan 6 miljoen euro
  • De netto-omzet is meer dan 12 miljoen euro
  • Het bedrijf heeft 50+ medewerkers

TIC Assurance B.V. is een AFM-erkend accountantskantoor in Nederland, gespecialiseerd in wettelijke controles. Met onze financiële controles geven we stakeholders zoveel mogelijk zekerheid.

Wij van TIC Assurance B.V. hebben alle benodigde licenties, kennis en ervaring om uw financiële audit uit te voeren. Onafhankelijk, gedegen en betrouwbaar zijn de woorden die ons en onze aanpak het beste omschrijven.

Onze licentie stelt ons in staat om alle financiële audits uit te voeren, ongeacht de branche waarin u actief bent.

In ons streven naar zoveel mogelijk zekerheid te bieden aan stakeholders doen we meer dan alleen de feiten en cijfers in het verslag controleren.

Onze auditors zullen er daarom altijd een prioriteit van maken om alles te weten te komen over uw bedrijf en de manier waarop het georganiseerd is.

Begrijpen, interpreteren en valideren van belangrijke cijfers gebeurt alleen goed indien daaraan een uitgebreide kennis van het bedrijf, haar activiteiten en de branches waarin zij actief is aan de basis ligt.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring is TIC Assurance B.V. bekend met wettelijke controles voor internationale ondernemingen.

Banken, investeerders, lokale autoriteiten of andere belanghebbenden kunnen om een audit verzoeken. Om maximale Assurance te verkrijgen, voeren wij een gedegen controle uit die ook door verzekeraars kan worden aangevraagd in het geval van een juridische fusie of bij de noodzaak van een accountantsverklaring.

Belanghebbenden kunnen financiële audits aanvragen of eisen, zowel verplicht als vrijwillig. U wilt vertrouwen op een ervaren en betrouwbare partner. Door de jaren heen heeft TIC Assurance B.V. waardevolle en langdurige relaties opgebouwd. Voor veel van onze klanten zijn wij hun vertrouwde accountantskantoor in Nederland geworden.

Financiële audits zijn zeer ingewikkeld en regelgeving is vaak aan verandering onderhevig. Onze specialisten worden continu bijgeschoold en hebben een up-to-date kennis op al deze gebieden.

We kunnen volledig integreren in elk type organisatie.

Assurance

Ook andere, niet-controleopdrachten, die door een accountant kunnen worden uitgevoerd, zijn gereguleerd.

Voorbeelden van dergelijke diensten hebben betrekking op:

  • Controle van verkorte financiële staten (NV COS 810)
  • Controleopdracht van historische financiële overzichten (NV COS 2400)
  • Beoordeling van tussentijdse financiële informatie uitgevoerd door de onafhankelijke accountant van de entiteit (NV COS 2410)
  • Assurancerapporten anders dan de opdracht tot controle en prestatieborging op historische financiële informatie (NV COS 3000)
  • Onderzoek naar toekomstige financiële informatie (NV COS 3000), bijvoorbeeld in businessplannen, financiële projecties en waarderingen
  • Overeengekomen procedures (NV COS 4400)

Ramdas & Partners

Met gepaste trots:
“Inmiddels meer dan
25 jaar ervaring!”

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
van 09:00 tot 18:00 uur

Ons adres

Laan van ’s-Gravenmade 74, 2495 AJ Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 219 27 70