Ramdas & Partners

Ramdas & Partners

Administratiekantoor

Besteed als drukbezette ondernemer uw administratie uit aan Ramdas & Partners!

Waarom uw administratie uitbesteden?

Een eenvoudige administratie opzetten is in de meeste gevallen niet het probleem. Echter, de administratie voor een onderneming bijhouden is wat anders. De belastingdienst verlangt een waterdichte administratie van u.

U dient uw facturen op de juiste manier op te stellen en te versturen, al dan niet B.T.W. te berekenen, uren en gereden kilometers te registreren, etc.

Er zijn enorm veel zaken waar u als zelfstandige bij stil moet staan. Dit kan veel meer tijd en aandacht van u vergen dan u lief is. Ons administratiekantoor in Den Haag neemt deze taken graag van u over.

Belastingvoordelen voor ondernemers

Een eenvoudige aangifte inkomstenbelasting doen veel mensen zelf. Zeker wanneer er geen sprake is van allerlei aftrekposten of extra inkomsten.

Wanneer u in het zelfstandig ondernemerschap bent gestapt, krijgt u te maken met een heel ander kaliber van aangifte doen. Het kan zijn dat u regelmatig aangifte omzetbelasting moet doen, een jaarrekening moet opstellen en de jaarlijkse aangifte ook om de hoek komt kijken. Ons administratiekantoor in Den Haag weet precies van welke belastingvoordelen u gebruik kunt maken zodat uw aangifte zo voordelig mogelijk uitvalt.

Ramdas & Partners voor al uw administratie

Wij nemen graag uw administratieve taken van u over. U bent welkom voor een nadere kennismaking bij ons op kantoor of we komen bij u langs als dat wenselijk is.

Een vrijblijvende eerste kennismaking is een stap in de goede richting.

Aarzel niet en neem contact op met Ramdas & Partners

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
van 09:00 tot 18:00 uur

Ons adres

Laan van ’s-Gravenmade 74, 2495 AJ Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 219 27 70