Administratiekantoor

Besteed als ondernemer uw administratie uit aan Ramdas & Partners!

Fantastisch, u start uw eigen bedrijf. U staat aan de vooravond van een nieuw avontuur als zelfstandig ondernemer. Het voornaamste doel van uw bedrijf zal het werven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten zijn. Toch heeft u als ondernemer een aantal verplichtingen waar u zich aan dient te houden. Het voeren van een deugdelijke en transparante administratie is een van deze (wettelijke) verplichtingen. Omdat u zich voornamelijk bezig wilt houden met uw vak en uw klanten, besteedt u uw administratie uit aan het administratiekantoor van Ramdas & Partners in Den Haag.

Waarom uw administratie uitbesteden?

Het is niet zo heel moeilijk om een eenvoudige administratie op te zetten. Echter, de administratie voor een onderneming bijhouden is heel wat anders.De belastingdienst zal een waterdichte administratie van u verlangen. Uw facturen op de juiste manier opstellen en versturen, al dan niet B.T.W. berekenen, uren en gereden kilometers registreren, etc. Er zijn enorm veel zaken waar u als zelfstandige bij stil moet staan, zoveel dat het meer tijd en kennis vergt dan u vaak lief is. Ons administratiekantoor in Den Haag neemt deze taak graag van u over.

Belastingvoordelen voor ondernemers

Een eenvoudige aangifte inkomstenbelasting doen veel mensen zelf. Zeker wanneer er geen sprake is van allerlei aftrekposten en extra inkomsten, is dit niet heel moeilijk. Wanneer u in het zelfstandig ondernemerschap bent gestapt, krijg u te maken met een heel ander kaliber van aangifte doen. Het kan zijn dat u regelmatig aangifte omzetbelasting moet doen, een jaarrekening moet opstellen en de jaarlijkse aangifte komt om de hoek kijken. Ons administratiekantoor in Den Haag weet precies van welke belastingvoordelen u gebruik kunt maken zodat uw aangifte zo voordelig mogelijk uitvalt.

Ramdas & Partners, voor al uw administratie

Wij nemen graag uw administratie van u over. Neem dan ook snel contact op en we maken direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U bent welkom bij ons op kantoor of we komen bij u langs als dat wenselijk is. We zijn vijf dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. De koffie en thee staan voor u klaar.