Professionele boekhouders

Bij Ramdas & Partners is uw boekhouding altijd op orde!

U staat aan de vooravond van een nieuw avontuur als zelfstandig ondernemer. Het voornaamste doel van uw onderneming zal zijn het behouden van bestaande klanten als wel het werven van nieuwe klanten. Toch heeft u als ondernemer een aantal wettelijke verplichtingen waar u zich aan dient te houden. Het voeren van een deugdelijke en transparante administratie is een van deze wettelijke verplichtingen.

Waarom uw administratie uitbesteden?

Omdat u zich vooral bezig wilt houden met uw eigen producten en/of diensten.

Besteed uw administratie uit aan Ramdas & Partners in Den Haag. Ieder zijn vak en ieder zijn passie.

Doen waar je goed in bent! Dat doen wij ook.

Het is niet zo heel moeilijk om een eenvoudige administratie op te zetten. Echter de administratie voor een onderneming bijhouden is heel wat anders. De belastingdienst zal een waterdichte administratie van u verlangen. U zult uw facturen op de juiste manier moeten opstellen en versturen, u dient al dan niet BTW te berekenen, uren en gereden kilometers te registreren, etc. Er zijn enorm veel zaken waar u als zelfstandige bij stil moet staan. Dit vraagt vaak meer tijd en kennis dan bij de meeste mensen, op dit vlak, in huis is. Ons administratiekantoor in Den Haag neemt deze taken graag van u over.

Het bijhouden van de administratie is bij het overgrote deel van de ondernemers het minst populair. Voor de meesten geeft dit het gevoel dat het alleen maar geld kost in plaats van dat het iets oplevert.

Tevens kunnen zij de hiervoor benodigde tijd niet steken in het draaien van productie. Daar bovenop kost het ook nog eens veel moeite om een goede en een correcte administratie te voeren. Geeft u daarom gehoor aan het gezegde “schoenmaker blijf bij je leest”, en kies voor Ramdas & Partners als uw ervaren en professionele boekhouder in de regio Haaglanden e.o.

Heeft u vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.