Fiscaal & Juridisch Adviseur

Maak ook gebruik van de fiscale en juridische expertise van Ramdas & Partners!

Een van de grootste struikelblokken voor zelfstandig ondernemers is de regelgeving vastgesteld door de belastingdienst. U bent als ondernemer verplicht te voldoen aan allerlei belastingregels waar je, bij wijze van spreken, een studie zou moeten volgen om ze te kunnen begrijpen. Wilt u voorkomen dat uw administratie niet voldoet aan de fiscale regelgeving? Dan doet u er goed aan om Ramdas & Partners in te schakelen als fiscaal adviseur.

Wat doet een fiscaal-juridisch adviseur?

Een fiscaal adviseur ondersteunt particulieren en bedrijven bij het totaal aan fiscale vraagstukken. Ramdas & Partners weet als geen ander waar uw administratie aan moet voldoen. Daarnaast zijn er veel fiscale voordelen waar u als zelfstandig ondernemer gebruik van kunt maken. Veel ondernemers zijn hier niet van op de hoogte waardoor er veel geld blijft liggen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de fiscale vraagstukken voor u kunnen oplossen. Verder kunt u ons inschakelen voor het begeleiden van boekenonderzoeken, complexe fiscale vraagstukken zoals fiscale herstructurering en/of het toepassen van fiscale optimalisatie bij u persoonlijk en bij uw onderneming.

Belastingvoordelen voor ondernemers

Een eenvoudige aangifte inkomstenbelasting doen veel mensen zelf. In het geval dat er geen sprake is van allerlei aftrekposten en extra inkomsten, is dit niet heel moeilijk. Wanneer u in het zelfstandig ondernemerschap bent gestapt, krijg u echter ook te maken met een heel ander kaliber van aangifte doen. Onze fiscaal-adviseurs in Den Haag weten precies van welke belastingvoordelen u gebruik kunt maken zodat uw aangifte zo voordelig mogelijk uitvalt.

De fiscale dienstverlening omvat de onderstaande punten:

  • Opstellen van de aangiften inkomstenbelasting (IB ondernemingen) en vennootschapsbelasting (BV’S)
  • Het signaleren van,- en het bespreken van fiscale risico’s bij ondernemers teneinde maatregelen te treffen waarmee boetes van de Belastingdienst worden voorkomen
  • Fiscale advisering ten behoeve van mogelijke belastingbesparingen bij de ondernemers
  • Juridische en Fiscale herstructureringen van ondernemingen ten behoeve van fiscale optimalisatie
  • Fiscale bezwaarprocedures bij de Belastingdienst en Beroepsprocedures bij de Rechtbank